Photobucket

Wednesday, September 1, 2010

aktiviti selepas merdeka kerrr



Assalammualikum,,,korang nk taw x aktiviti aku harini 1/09/2010..pg aku bgun kul 5.30 bersahur...pastu tido blik..kul 10 pg aku bgun tgok tv sambil2 tu aku mandi n jemur ken..then,,aku tolong mak aku n jiran wanita trong buat kuih raya asalnye nk buat almond landon..last2 jadi almond tmn desa...hahaha...klakar tul..mmg best klu wat keje ngn makcik2 gelak aje memanjang..huhu...sampi kul 4.30 ptg aku masuk umah..padahal keje x siap g...aku bg alasan nk masak nasi tuk kucing..kesian kucing2 ku x mkn seharian ..dan kne siang ikan 2 kg..mujurlah kecik2 je..huhu..kul 5.00 aku siap2 tuk blik hostel...5.30 ptg aku n mak n abah berangkat tuk menghantar ku pulang ke mmc taiping...mak singah pasar mlm bli mknan kt aku tp aku x posa pon rini..hehe..bukan saje2 x posa...tp biasalah(sakit pompuan)pahm2 je lah..smpi je kt kolej terus bukak laptop on9 fb je...hihi..biasela lme x on9..sambil2 dgr era n mkn..haha..then mlm rommate aku blik je kul 10.30 trus turun p perjumpaan kt bilik tv...just nk g taw peraturan asrama je..papepon seb bek aku hadir dlm pejmpaan tu klu x kne maried lg lah aku..huhu...habis kul11 siap ade perasmian bunge api g gn cik su..haha..pastu masuk bilik on9 sampila..nk dekat kul 4 dh nie x tido g..huhu..
aku tax taw npe ct ritu asyik tigat kn die je..time aku bce novel mesti nk ingat die je..aku x thu sejauh mne hubungan aku n die...perlukah aku menunggu die??? @ sebaliknye...??untuk mencari kebahagiaan....ya Allah tolong lah hamba mu ini dalm mencari cinta hakiki...

2 comments:

akma said...

fuyooo...padat aktvt hari nie ea....

NuRFaRaH HaNi said...

besa lah sis org koprat..hahaha